"In-store demonstraties geven een enorme verkoop impuls"

Onze in-store werkzaamheden zijn vaak een combinatie van transport, opbouwen plaatsen en afvullen. Het voordeel voor u is, dat wij alles in eigen beheer voor u afhandelen en dat u niet van meerdere partijen afhankelijk bent. DSA Service & Events kan heel snel schakelen en als het moet staat de display of vitrine nog dezelfde dag (ook in het weekend) op de juiste locatie in de winkel, showroom of beursstand.

Voorbeeld:
U heeft in een aantal winkels displaymodellen of vitrinekasten uitstaan die omgeruild moeten worden, of aan vervanging toe zijn. Met eigen transport is dat vaak ondoenlijk, omdat de binnensteden slechts enkele uren met transport bereikbaar zijn, of het uitgerekend in uw drukste periode de omruiling moet plaatsvinden. DSA Service & Events haalt ze op, ruilt ze om en maakt de materialen schoon, indien dit vereist is. Een stekker in het stopcontact steken, of de kabel verlengen met een verlengsnoer voor het licht of bewegende model is een kleine moeite voor onze servicemedewerkers, daar hoeft uw eigen buitendienstmedewerker niet te pas te komen.

In-store demonstraties:
Met goed doordachte in-store demonstraties geeft u een enorme impuls aan de verkopen van uw producten of diensten. U trekt nieuwe consumenten binnen uw doelgroep aan, of u heeft de mogelijkheid een productvariatie te activeren. Door de waarde van uw product tijdelijk te vergroten of de prijs omlaag bij te stellen zorgt u voor effectieve actiemarketing, in combinatie met de mogelijkheid tot sampling. Het inzetten van in-store demonstraties is de beste manier om een groot publiek te laten kennis maken met u product. Zo wordt de ultieme productbeleving gecreƫerd. De consument kan het product voelen, zien, proeven en direct productuitleg krijgen. Verkoopdemonstraties zijn gericht op directe verkoop bij productdemonstraties ligt de focus op het product.