"Merchandising kan toegepast worden in iedere winkel"

De koopbeslissing van een consument wordt steeds vaker pas op de winkelvloer genomen. Visual merchandising is daarom ook een krachtig instrument om de verkoop te stimuleren. Een goede presentatie in de winkel, inclusief product- en prijscommunicatie heeft aantoonbaar een positief effect op de verkoop van uw product. Het is ook niet voor niets dat een restaurant extra waardering krijgt voor de mooie opmaak van het bord en de aankleding van het restaurant. Merchandising kan toegepast worden in iedere winkel en showroom omgeving. Onze merchandisers zorgen ervoor dat uw producten en boodschap eruit springen. Of het nu gaat om schap optimalisatie, het plaatsen van een display of andere POS-materialen, het merchandising team van DSA Service & Events staat voor u klaar.

Onze jarenlange transport ervaring zorgt ervoor dat wij snel en efficiënt werken in combinatie met de kennis om een commerciële vertaalslag op locatie te maken. DSA Service & Events ondersteunt u tenslotte bij de verkoop van uw product of dienst.

Pos of Pop plaatsing
Wij ondersteunen u bij uw reclamecampagne met het plaatsen van displays, topkaarten, of ander promotiemateriaal. Deze moeten op een vlekkeloze wijze en op de meest belangrijke locatie in de winkel geplaatst worden. Onze merchandisers nemen deze materialen mee en installeren ze voor u op de juiste plaats, zoals op de hoofdkantoren van de organisaties is afgesproken door uw accountmanager.

Schapverzorging
Hieronder verstaan we alle activiteiten die nodig zijn om een schap er zo netjes uit te laten zien. Zijn de correcte schap- en prijskaartjes aanwezig? Is er sprake van het juiste aantal facings, met de juiste producten op de juiste plaats? Aan de hand van uw schappenplan wordt alles nauwkeurig gecontroleerd en in orde gemaakt. Ook het schoonmaken van het schap behoort tot de mogelijkheden. DSA Service & Events kan deze werkzaamheden in overleg met u verzorgen, in een frequentie, die u het beste past.