"24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar"

Enkele Service+ voorbeelden:

  • U heeft in een aantal winkels displaymodellen of vitrinekasten staan, die regelmatig omgeruild moeten worden, of aan vervanging toe zijn. Met eigen transport is dat vaak ondoenlijk, omdat in steeds meer steden laad- en los beperkingen zijn, of het uitgerekend in uw drukste tijd moet plaatsvinden. DSA Service & Events haalt ze op, ruilt ze om en maakt de materialen schoon. Een stekker in het stopcontact steken, lampje verwisselen, of de kabel verlengen met een verlengsnoer voor het licht, geluid of een bewegende model is een kleine moeite voor onze servicemedewerkers.
  • Als technische onderhoudsbedrijf hebben uw monteurs tijdens een storing in een winkelpand met spoed onderdelen nodig en moeten de vervangen materialen afgevoerd worden.
    Het is zaterdagavond 20.00 uur hoe gaat u dit oplossen?
    DSA Service & Events is niet alleen 24 uur per dag inzetbaar, maar ook bereikbaar.

 

  • Uw heeft een product demonstraties midden in de binnenstad.
    Uw demonstratrice mag daar tijdens de winkelopening niet met de auto komen. Hoe gaat u dat aanpakken? DSA Service & Events weet dit voor u op te lossen.
  • Uw commerciĆ«le buitendienst heeft 4 dagen op een beurs gestaan. Na afloop moeten deze medewerkers de beurs stand afbreken, de materialen inpakken en alles meenemen naar de zaak. Als het een paar dozen zijn is dat geen enkel probleem, maar bij grotere hoeveelheden kan DSA Service & Events de ideale oplossing zijn. Wij assisteren bij het afbreken en bezorgen de materialen op de juiste locatie, ook in het weekend. Mocht u uw beursmaterialen bij ons op willen slaan, is dat geen enkel probleem.