DSA service met een plus begint, waar transport eindigt

DSA Service + ontzorgt u

Wij gaan voor kwaliteit, niet voor kwantiteit

Flexibel inzetbaar

John Vercouteren zit ruim 20 jaar in de transportbranche en is de eigenaar van DSA Express & Logistics in Ochten en Soest.  Bij DSA Service en Events weten ze wat er door uw klanten verlangd wordt en zij zorgen ervoor dat de door u gevraagde kwaliteit ook geleverd wordt. U kunt zich concentreren op de corebusiness, DSA Service+ ontzorgt u.

Wij weten zeker dat ook binnen ons klanten bestand menig manager af en toe slapeloze nachten heeft, omdat het transport en de service rondom de bezorging niet voldoende aandacht krijgt. Bijvoorbeeld omdat door inkrimping van de eigen buitendienst de levertijden te ver oplopen, nu de markt weer wat begint aan te trekken. Indien het niet alleen een kwestie is van een product bezorgen, maar ook van bijvoorbeeld uitpakken, controleren, op zijn plaats zetten en eventueel aansluiten, kan onze servicemedewerker dit fantastisch voor u oplossen. Hij is er toch voor aflevering en het bespaart u een rit voor een van uw medewerkers.

Ook het verwisselen van een cartridge, het plaatsen van een display, of een lamp in uw vitrinekast vervangen, is voor onze medewerker een kleine moeite. Werkzaamheden waarvoor u anders een monteur of een vertegenwoordiger langs moest sturen. DSA Service en Events denkt met u mee en onzorgt u, zodat u zich morgen kunt concentreren op andere belangrijke issues. Wilt u weten wat DSA Service en Events voor uw bedrijf kan betekenen, bel dan 088 – 205 12 50. Voor alle normale transporten en koerierswerk belt u uiteraard met het vertrouwde nummer 0800-099 77 88 van DSA Express en Logistics.